Warmtepomp site

Stap in de wondere wereld van de gietvloer

Stap in de wondere wereld van de gietvloer

Geplaatst op

De gietvloer is superhandig en kan een grote bijdrage leveren aan een ecologische woning. We noemen je in deze blog een aantal voordelen van de gietvloer, zodat je makkelijker kunt kiezen welk type vloer je nu in je nieuwe woning neer gaat leggen. Lees snel verder en ontdek hoe het allemaal in elkaar zit. We weten zeker dat je geïnspireerd zult raken!

Vloerverwarming

Met vloerverwarming is het kinderlijk eenvoudig om ecologischer te leven. Dat moet ook wel want alle tekenen wijzen erop dat het met het klimaat van de aarde niet zo best gaat. Daarom is het goed om ook als individu een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Je kunt,  wanneer je de verwarming een aantal graden lager gezet, al een grote bijdrage leveren. Als iedereen dit nu doet… Wanneer je kiest voor een vloerverwarming dan betekent dit dat je een verwarming in handen hebt die 20% meer rendement levent. Daarnaast is het zo, dat je de thermostaat 2° lager kunnen zetten, omdat het sneller  lekker warm met een vloerverwarming. Maar hoe verhoudt de gietvloer zich hier nu mee? Deze vloer is prachtig te combineren met een vloerverwarming, omdat deze in de vloer geïntegreerd kan worden. Je ziet hem niet en dat biedt een mooi strak uiterlijk. Wanneer je de verwarming aanzet wordt deze warm en zet uit, en andersom. De vloer beweegt door zijn flexibele materiaal gemakkelijk mee, deze zal dus niet scheuren.

Een gietvloer is gemakkelijk schoon te maken

Mensen met kleine kinderen weten er alles van, ze laten vaak dingen vallen, zeker in de keuken of eetkamer. Maar met een gietvloer maakt het allemaal niet uit, want deze kunststof vloer is makkelijk te dweilen, zodat deze weer heerlijk hygiënisch is. Zo hoef je als ouder je ook niet druk te maken wanneer kinderen op de vloer spelen, het is een zeer hygiënische vloer zoals we al zeiden.

Een ware design uitkomst

Tegenwoordig is er tal van design waaruit je kunt kiezen. Volgens ons is er nog nooit een tijd geweest waarin er zoveel verschillende designs voor je woning beschikbaar waren. Wanneer je gaat voor een strak design, dan is de gietvloer erg handig om hierbij te betrekken. Het leuke van de gietvloer is dat deze in verschillende kleuren komt, zodat je altijd wel een vloer kunt vinden die bij jouw ontwerp past. Wat dacht je van een gietvloer met een rode kleur of juist er eentje die lijkt op een betonnen vloer, maar slechts alle voordelen en de nadelen van deze ouderwetse vloer heeft? Kortom, de gietvloer heeft voor iedereen wat te bieden. Wanneer je een geweldige vloer wilt hebben, raden we aan om te gaan voor een Senso gietvloer.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden